• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Running Allround Drive in Show

Drive-in show boeken?

 

Wil je een Drive in Show boeken voor je feest, evenement of bruiloft? Bij  Running Allround kan je terecht voor de beste en mooiste Drive in Shows die werkelijk voor allerlei festiviteiten geboekt kunnen worden.

Als je kiest voor een Drive in Show van Running Allround dan hoef je tijdens je feest of event nergens naar om te kijken op het gebied van entertainment en muziek.

Onze DJ en eventuele crew zullen op de dag/avond van het evenement ruim op tijd met een DJ booth, zeer goede geluidsinstallatie en lichtshow bij het feest of event arriveren en zorgen ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.
We houden rekening met de muziekvoorkeur van het gezelschap, zodat de dansvloer gegarandeerd volstaat. Ga je trouwen en ben je op zoek naar een bruiloft, geef je een verjaardag, een feestje met het personeel of geef je zomaar een gezellig feest? Een Drive in Show van Running Allround past altijd!

 

Al onze DJ shows zijn netjes afgewerkt, de DJ’s zijn ervaren en de eventuele crew zal er altijd verzorgd en netjes bijlopen (evt ook in thema kleding). Onze Drive in Shows worden al verzorgd vanaf €350,-
Naast onze standaard Drive in Show kunnen wij deze extreem uitbreiden met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, grotere lichtshow, lasers, rook, pyro effecten en veel meer.
Uiteraard kunnen wij in overleg ook professionele danseressen meenemen maar ook (feest) zangers, bekende en minder bekende artiesten, ontvangst act, typetjes en wat u maar wilt.

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, Whatsapp of e-mailover de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

 

Duur Prijs Geluid
In overleg vanaf €350,- Inclusief

drive in show running allround boeken twente gelderland overijssel achterhoek utrecht noord brabant noord holland zuid holland friesland groningen friesland flevoland drenthe nijmegen limburg.
drive in show inhuren,