• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Schoolfeest Drive in Show

Ga helemaal uit je dak met het leukste schoolfeest

Wil je ook een spetterend schoolfeest waarbij je helemaal los kunt gaan op de muziek van de schoolfeest DJ? Dat kan! Een feestje bouwen is natuurlijk iets wat iedereen wel wil. Jong en oud. Een schoolfeest hoeft niet alleen maar dansen en muziek te zijn maar kan worden aangevuld met vele extra's om het schoolfeest nog spectaculairder te maken. Let the party explode!

Een school party houden die aan alle wensen voldoet

Om alle leerlingen een onvergetelijk feest te bezorgen moet het schoolfeest net even een extra dimensie bevatten zodat het een uniek schoolfeest wordt. Zet bijvoorbeeld een grote drive in show neer. Dat wordt pas echt knallen. Een drive-in show is een discotheek die in elke plaats kan komen omdat deze mobiel is. De shows beschikken over stoere geluidsinstallaties en zijn volledig uitgerust om een compleet feest mee te bouwen. Ze hebben allerlei geluids en lichteffecten.
Het hele pakket is inbegrepen zonder de onderdelen afzonderlijk te moeten huren. De schoolfeest DJ is altijd inclusief en reist door het hele land om feestjes te bouwen. De DJ zal klaar staan om de hele nacht de hipste nummers te draaien. Het schoolfeest kan met een drive in show ook gewoon nabij de school plaatsvinden of in een feesttent in de buurt.

Themafeest

Een schoolfeest krijgt extra karakter als er een thema centraal staat. Hiervoor kunnen scholieren hun leukste outfit aantrekken. Ga bijvoorbeeld los op muziek uit de jaren tachtig en kleed jezelf als een van je favoriete artiesten uit de 80's. Ga voor glitter en glamour tijdens het thema. Of misschien wil je wel een schoolfeest organiseren in de stijl van de jungle. Iedereen komt in Tarzan kleding aanzetten. Het feest is opgeleukt met palmbomen, oerwoudplanten, pluche dieren en een cocktailbar waar je onbeperkt exotische (alcoholvrije) cocktails kunt drinken terwijl de DJ de beste nummers draait. Zo kan elk thema worden ingezet op een schoolfeest. Je spreekt een thema af en past je outfit hier op aan. Gezamenlijk kun je een schoolfeest organiseren door creatief te denken. Kijk ook naar de trends. Wat speelt er op school? Waar houden leerlingen van en wat is hun favoriete muziekstijl? Pas het schoolfeest hier helemaal op aan voor een gezellige avond.

Voordelig all-inclusive schoolfeest

Een schoolfeest is pas compleet als het alles heeft wat er niet mag ontbreken. Complete schoolfeesten zijn inclusief DJ, artiesten, aankleding en catering. Lekkere drankjes zijn onmisbaar op een schoolfeest. Je kunt een schoolfeest bijvoorbeeld ook aanvullen met confettimachines, laserbeams, rookmachines, etc. en een etentje vooraf. Als de klas uit eten gaat kan het schoolfeest hier een mooi vervolg op zijn. Zo kan de avond wat langer worden en gaan leerlingen zich er op verheugen. Je kunt natuurlijk ook feesttenten of zaaltjes afhuren om je schoolfeest te houden. Uniek is een schoolfeest in een oud kasteel of ondergrondse tunnel. Een spannende locatie dus. Deze plaatsen zijn bovendien uitermate geschikt voor een drive in show. Organiseer dus snel je schoolfeest en maak het groot.

Omdat wij iedere leerling een top schoolfeest gunnen, hebben wij een speciaal tarief voor scholen. 
Wij komen graag bij jou op school om het schoolfeest te bespreken.

Contact ons gerust per Whatsapp, e-mail of vul onderstaand contactformulier in en we gaan voor je bezig!


Wat dacht je van een luxe photobooth als aanvulling

Dania krijgt de voetjes wel op de vloer
schoolfeest nijverdal zwolle deventer almelo hengelo zutphen overijssel gelderland drente, schoolfeest drive in show, schoolparty, studentenfeest, school party, school evenement, schoolfeest dj