• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

 

EEN COMPLETE LINE-UP VOOR JE EVENT

 

 

 

TOTAALPROGRAMMERING

Een complete line-up voor je event met Anervo Entertainment

Een totaalprogrammering gezocht? Je organiseert een evenement, zoals een festival, tent -of pleinfeest of een bedrijfsevenement en je bent op zoek naar entertainment, een passend programma met diverse artiesten. Je zoekt een gave line-up en wilt geheel ontzorgd worden bij het boeken en plannen van de artiesten.

Bij Anervo Entertainment ondersteunen wij je compleet bij het boeken, plannen, begeleiden en produceren van het entertainment. Samen vormen we een mooie totaalprogrammering voor je evenement en verzorgen wij de boekingen van alle artiesten. We houden hierbij rekening met je wensen en de te verwachten doelgroep, maar ook met de artiesten die voorgaande jaren op je event stonden.

Maar we kunnen nog een stap verder: wij kunnen de gehele artiestenbegeleiding, de productie, het stage management en zelfs de techniek voor jouw evenement uit handen nemen. Zie hieronder wat we voor je kunnen betekenen:

Programmering

Samen denken we de complete line-up voor je event uit. Wij verzorgen dan de gehele planning.

Podium - Tent

We regelen het podium en toebehoren voor je evenement, rekening houdend met de wensen van het entertainment.

Geluid en licht

We regelen de gehele techniek, passend bij de rider van de geprogrammeerde artiesten.

Productie en begeleiding

Indien gewenst verzorgen wij de (technische) productie en begeleiding van alle activiteiten op jouw evenement.

Zorg voor entertainment

Kortom, alles rondom het entertainment voor je event wordt 360 graden door ons geregeld. Met oor voor jouw wensen, passie voor muziek en zorg voor entertainment, plaatsen wij een indrukwekkende totaalprogrammering waar nog lang over wordt nagepraat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Anervo Entertainment is jouw partner in het organiseren van je festival, feest of bedrijfsevenement. Bij ons boek je eenvoudig, snel en betrouwbaar artiesten voor je event.

Wij staan graag klaar om de gehele line-up voor jouw evenement te programmeren. Dankzij jarenlange ervaring en een krachtig netwerk hebben wij een antwoord op elke entertainment-vraag.