• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Zorginstelling Drive in Show

 

Zorginstelling

Dansend herinneringen ophalen met deze drive in show

Werk of woon jij in een zorginstelling en ben je wel toe aan een leuke show? Kijk dan eens naar deze spectaculaire drive in show. Met nostalgische muziek uit de jaren '50 en '60 maken wij er een echt feestje van. Laat de bewoners van de zorginstellingen genieten, dansen en terugdenken aan sprankelende herinneringen van vroeger. Gegarandeerd een ontspannen en vooral leuke avond!

De perfecte show op locatie

Bewoners van een zorginstelling kunnen niet zo vaak naar een feestje, een concert of een ander uitje. Hoe mooi is het dan alsnog ze gebruik kunnen maken van een prachtige drive in show? Met leuke nostalgische muziek hebben de ouderen de avond van hun leven zonder dat ze een lange tijd moeten staan of ver moeten lopen. Ideaal dus voor ouderen of mensen die minder mobiel zijn.
Ook is er bewezen dat muziek uit de jeugd van dementerenden een therapeutische werking hebben en herkenning van vroeger geven.


Ben je dus op zoek naar een leuk uitje voor ouderen? Of ben je zelf op leeftijd en zie je een leuk uitje wel zitten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van deze prachtige show. Met muziek, licht en heerlijke hapjes en drankjes is succes gegarandeerd. De details kunnen worden ingevuld zoals jij dat wil, dus twijfel niet en boek ons nu!


Zangeres Dania krijgt de mensen in beroeringdementerenden muziek show, verzorgingshuis muziek drive in show activiteit, woonzorgcentrum muziek drive in show activiteit, zorgtehuis muziek drive in show activiteit, bejaarden muziek drive in show activiteit, senioren muziek drive in show activiteit, feest nijverdal hellendoorn daarle haarle marle notter wierden rijssen holten almelo hengelo raalte heino