• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Organiseer een onvergetelijk evenement

Als evenementenbureau hebben wij alles in huis om van ieder evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Van bedrijfsfeesten en jubilea tot bruiloften en verjaardagsfeesten: bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor een totaalbeleving waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.

U kunt bij ons terecht voor de volledige organisatie van uw evenement. Wij regelen alles tot in de puntjes, van de locatie en catering tot de entertainment en technische ondersteuning. Ons ervaren team staat voor u klaar om samen met u een evenement op maat te creëren.
Maar ook gewoon voor een DJ tot Karaokeset kunt u heel gewoon bij ons terecht. 

Wilt u een evenement organiseren dat tot in de puntjes is verzorgd? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u zorgeloos genieten van uw evenement.

Vrijblijvende offerte of informatie ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang ons aanbod zo snel mogelijk in je mailbox!


Een personeelsfeest of bedrijfsfeest georganiseerd door Anervo Entertainment: Een totaalbeleving

Anervo Entertainment is al jaren een toonaangevend evenementen en organisatiebureau uit Nijverdal. Evenementen zijn meer dan een drankje, wat hapjes en een muziekje. Het is een communicatie-instrument bij uitstek en dient aan te sluiten bij uw bedrijfscultuur en strategie. Een evenement zorgt voor enthousiasme en verbinding bij werknemers, vertrouwen bij klanten en een goede band bij relaties door te prikkelen, te inspireren en te raken. Wij bedenken daarom opmerkelijke bedrijfsevenementen en produceren originele acts en artiesten voor bedrijven, instellingen en particulieren.