• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Sinterklaas en Pieten op uw Bedrijf

Wel of geen corona, wij zorgen dat de (klein) kinderen van u en uw werknemers toch een leuke Sinterklaas kunnen hebben.
Wij hebben hiervoor verschillende pakketten en mogelijkheden.


Sinterklaas pakket 1

Uw werknemers kunnen online op een speciaal voor u gemaakte webpage op een handige en eenvoudige manier cadeautjes bestellen waarvan u natuurlijk zelf de gemiddelde prijs van de cadeautjes kan bepalen.

Op de dag dat de Sint uw bedrijf bezoekt worden de kinderen en hun ouders opgewacht door 2 of meerdere Pieten die natuurlijk pepernoten bij zich hebben.
Dan komt er een (interactieve) kinder goochelshow die niet alleen de kinderen zal verbazen.
Natuurlijk komt ook de Sint en zijn Pieten even aan om gezellig met de kinderen te zingen, dansen, praten en meer. En dan CADEAUTJES TIJD, de kinderen krijgen de cadeautjes uitgereikt door de Sint en zijn Pieten en pakken alles gezamenlijk uit.
Dan nog een klein afscheidsliedje en Sint en zijn Pieten vertrekken weer naar andere kinderen.

 

De ontvangst Pieten zijn dan nog aanwezig en zullen er voor zorgen dat de kinderen en hun ouders weer naar huis kunnen als de rommel is opgeruimd.

Sinterklaas pakket 2

In de basis hetzelfde als Sinterklaas pakket 1 maar dan zonder kinder goochelshow

Sinterklaas pakket 3

De corona variant (kan ook zonder corona natuurlijk)

Uw werknemers kunnen online op een speciaal voor u gemaakte webpage op een handige en eenvoudige manier cadeautjes bestellen waarvan u natuurlijk zelf de gemiddelde prijs van de cadeautjes kan bepalen.

Op de dag zelf is er een Drive By.
De Sint en zijn Pieten staan buiten (bij slecht weer in een open tent) op bijvoorbeeld uw parkeerplaats te wachten op de (klein)kinderen die bij hun ouders in de auto zitten en achter elkaar aan rijden (zij worden in de goede richting geleid door één van de Pieten)
Zodra de auto bij de Sint gekomen is maken de Pieten wat grapjes en heeft de Sint nog een verhaaltje voor de kinderen en krijgen ze hun cadeautje en natuurlijk wat pepernoten.

Voor buiten kunt u eventueel ook nog acrobaatpieten en/of een vuurspugende Piet bijboeken.sinterklaas bedrijfsbezoek, sinterklaas bedrijfsfeest, pietenfeest, sinterklaas kindershow, corona sinterklaas bedrijfs event, sinterklaas personeelsvereniging, sinterklaas op mijn bedrijf, sinterklaas op uw bedrijf