• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Sinterklaas en Pieten promotieteam

Wilt u Sinterklaas en zijn Pieten rondlopen in uw winkel, winkelcentrum, markt, braderie, bedrijf of waar dan ook? Dat kunnen wij van ANERVO Entertainment voor u regelen, wij hebben namelijk goede contacten met de Sint en zijn Pieten.
Uiteraard kunnen zij pepernoten, cadeautjes e.d. uitdelen maar ook grappen, grollen, gesprekjes, foto's en selfies zijn geen probleem voor de Sint en zijn Pieten.

Ons Sinterklaas en Pieten promotieteam komen u of uw product(en) graag promoten, en wie vindt dat nu niet leuk!

U kunt kiezen uit vele samenstellingen, bijvoorbeeld de Sint met 2 Pieten, de Sint met meerdere Pieten, De Sint met muziekpieten of met meerdere Pieten en een muziekpiet maar ook acrobaatpieten, goochelpiet, zeurpiet etc. Uiteraard kunt u ook kiezen voor 2 of meerdere Pieten die er voor uw bezoekers een leuke dag van maken.sinterklaas on tour, sinterklaas winkelbezoek, sinterklaas promotieteam, sinterklaas marktbezoek, sinterklaas winkelcentrum bezoek, pieten promotieteam, pieten winkelbezoek, pieten winkelcentrum bezoek, pieten on tour, pieten marktbezoek, sint en pieten huren, sint en pieten boeken, nijverdal, hellendoorn, rijssen, wierden, raalte, almelo, hengelo, heino, haarle, ommen, daarlerveen, daarle, marle, overijssel, gelderland, twente, salland, achterhoek