• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Arabian Nights Themafeest

Beleef een mystieke en magische avond in Oosterse sferen!

 

Altijd al een Arabische prins of prinses willen zijn?

Met dit geweldige Arabian Nights Themafeest, georganiseerd door ANERVO Entertainment, voel je alsof je een Oosterse droom beleeft. Door de Arabische inrichting waan je je bij binnenkomst al in een sprookje van 1001 nachten en je zal je ogen uitkijken. Je zal het gevoel hebben dat je een Oosterse prins of prinses bent die mooie, nieuwe en spannende dingen meemaakt. Een lange avond vol mogelijkheden, onverwachte ervaringen en zinnenprikkelend entertainment. Beleef een bijzondere avond vol met Arabisch spektakel!

Waar droom jij van?

Als je denkt aan Arabische sferen, wat komt er dan bij jou op? Droom je weg bij het idee van kamelen? Heb je er altijd al één willen aaien of je door een kameel door de woestijn willen laten vervoeren? Deze bijzondere dieren zijn erbij! Ben je geïntrigeerd door vuurspugen? Altijd al willen kijken hoe vuurspuwers deze gevaarlijke trucs toch voor elkaar krijgen? Je kunt ze van dichtbij bekijken.
Heb je altijd al willen weten hoe een fakir zijn magnifieke kunsten uitvoert? Je krijgt de kans om dit eens even uitvoerig te bestuderen. Maar ook de slangen danseres zal haar opwachting met een sensuele dans, terwijl zij compleet op haar gemak lijkt met dit gevaarlijke dier zo dichtbij zich.
En uiteraard mogen de buikdanseressen niet ontbreken in dit verhaal, zij brengen met hun vloeiende bewegingen een heerlijke, mystieke sfeer met zich mee.

Wat zou je willen doen om het ultieme Oosterse gevoel te krijgen?

Er is niet alleen geweldig veel te zien, er is ook nog eens veel te doen. En alles sluit helemaal aan bij de Oosterse sferen van dit Arabian Nights Themafeest! Je kunt jouw toekomst laten voorspellen door een ervaren waarzegster. Misschien voorspelt ze jou wel de toekomst van je dromen… Ben je vergeten je schoenen te poetsen? Geen zorgen. De schoenenpoetser zal er voor zorgen dat ze weer schitteren als 1001 sterren aan de hemel. En misschien heb jij al weg eens overwogen om een tattoo te laten zetten, maar weet je het nog niet zeker. Op dit feest kun je een prachtige henna tattoo laten zetten, misschien is dat wel een voorproefje voor je. En wat te denken van het roken van een waterpijp? Ook dat is mogelijk. Maar misschien geniet jij al wel genoeg van de aanblik van de buikdanseressen.

Een prachtig sprookje voor iedereen.

We kunnen je beloven dat iedereen een geweldige avond zal beleven tijdens het Arabian Nights Themafeest. Het zal een mooie avond zijn waar nog lang over nagepraat wordt. Het is een sprookje om mee te maken en er is voor ieder wat wils, niemand zal zich vervelen. Iedereen zal zich voelen alsof ze een korte vakantie in Arabische sferen hebben meegemaakt! Want zeg nou eerlijk: wie vermaakt zich niet op zo'n geweldig Arabisch feest?

Contact ons voor meer informatie of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.1001 nacht themafeest, arabisch themafeest, arabisch avondfeest, arabisch feest, arabisch sprookjesfeest, waarzegster op je feest, waterpijp feest, waterpijp event, waterpijp evenement, waterpijp plein op feest, buikdanseressen inhuren, buikdanseressen boeken, slangendans, slangendanseres, oosters themafeest, oosters feest, oosters sprookjesfeest.