• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Mexicaans Themafeest

Vamos a la fiesta mexicana??Een Mexicaanse avond om nooit te vergeten.

Duik maar even in je kast en haal je sombrero tevoorschijn, want tijdens dit geweldige Mexicaans themafeest van ANERVO Entertainment voel jij je helemaal de señor of señora van het feest! Droom weg bij de gedachte aan de prachtige stranden van Acapulco of waan jezelf al wandelend in het historisch centrum van Mexico-Stad. Deze avond brengt jou absoluut in de Mexicaanse sfeer.


Mexico, het land van al mijn dromen!

Misschien hoor jij nu in gedachten de stem van de Zangeres Zonder Naam haar liedje zingen. Maar de Mexicaanse muziek is zo bijzonder en herkenbaar. De traditionele Mexicaanse mariachimuziek mag dan ook niet ontbreken op deze avond. We zorgen ervoor dat je zult willen meezingen met alles wat je hoort. Mariachimuziek bezingt niet alleen romantische situaties, maar ook verhalen van helden en bandieten. Het kan vrolijk en energiek zijn, maar ook droevig en meeslepend.Een Mexicaans Themafeest kan dan natuurlijk niet zonder deze opzwepende muziek.


Laat je innerlijke Latin Vibes los!

Bij opzwepende muziek hoort uiteraard ook een uitbundige Mexicaanse dans. En laten ze daar in dit bijzondere land nou het nodige van af weten! Er zijn verschillende traditionele dansen in Mexico, waarvan er natuurlijk meer dan genoeg de revue passeren op deze Mexicaanse avond. Want dat hoort nu eenmaal echt bij een Mexicaans themafeest. Zeker weten dat jij blij bent dat je je dansschoenen aan hebt getrokken, want stilstaan is geen optie op deze avond met deze Mexicaanse sfeer.


De avond die je niet wil missen.

We kunnen het over tequila hebben, over guacemole, over Danza de los Viejitos, over sombrero’s, nacho’s, salsa’s, over Acapulco, Frida Kahlo en haar prachtige kunstwerken, maar je kunt alles ook beléven op een Mexicaans Themafeest van ANERVO Entertainment. Wij weten zeker dat je de avond van je leven zult hebben en dat je nog lang over dit feest zult praten. Wil je absoluut meer weten over dit themafeest?  Neem dan contact met ons op als je informatie wilt. Adiós!
Mexicaans themafeest, Mexicaans feest, Mexico feest, Mexico party, Mexicaanse party, mariachimuziek, mariachi muziek, mariachi feest, sombrero avond, Mexicaanse avond, Mexicaans bedrijfsfeest