• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Bier Proeverij

Ook voor een lekkere en vooral gezellige Bier Proeverij ben je bij Anervo Entertainment aan het juiste adres.
De brouwer zelf komt op jouw locatie en laat je zijn mooiste bieren proeven met een verhaal natuurlijk, vanzelfsprekend kan je van deze Bier Proeverij ook "gewoon" op de brouwerij te Nijverdal genieten. (denk dan wel aan een BOB)

Deze brouwerij is opgericht in 2017. Begonnen als huur brouwer in Enschede en heeft in 2020 de deuren geopend van de enige officiële brouwerij & distilleerderij in de gemeente Hellendoorn. Op traditionele wijze en met passie worden hier speciaalbieren en gedistilleerde dranken gemaakt. Van een fruitig blond bier of stevige stout tot rum & gin. Alles wordt in eigen beheer gedaan: het malen van de mout, het afvullen in de fles en het plakken van de etiketten. 

Laat je verrassen door de lage prijs en de heerlijke smaken van deze bieren.
Gebruik vrijblijvend onderstaand contactformulier voor meer informatie en prijzen.

bierproeverij, bier proeverij, bier tasting, beer tasting, kliene bierbrouwer, brouwerij bezoek, bierproeverij Hellendoorn, bierproeverij regio Nijverdal Haarle Hellendoorn Notter Rijssen Wierden Enter Almelo Hengelo Enschede Raalte Marienheem Deventer Heino Zwolle Oldenzaal Losser Borne Groenlo Winterswijk Brummen Zutphen Warnsveld Amsterdam Rotterdam Den Haag Breda Utrecht Eindhoven Arnhem Velp Zenderen Den Ham Tilburg Sittard Maastricht, bier drinken, bier proeven,