• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Cocktail Magic

Cocktail Magic is de verrassendste cocktailbar van Nederland.  Wij schenken meer dan alleen cocktails.
Wij schenken een Magische beleving!

Meerdere mini-shows met vingervlugge acts en magische cocktails aan deze zeer speciale bar.


Entertainment

Tijdens de Cocktail Magic shows zijn de gasten getuige van magisch en verrassend entertainment bij onze eigen cocktailbar.

Magic

Tijdens een speciale Cocktail Magic act krijgen de gasten magie op muziek te zien waarbij toeschouwers mogen assisteren.

Uit een aantal kaarten met daarop cocktails afgebeeld wordt blind één kaart gekozen door een toeschouwer waarna de barkeeper feilloos de juiste cocktail maakt.

Met veel show en entertainment wordt daarna het glas versierd zodat deze cocktail er extra feestelijk uitziet waarna de toeschouwer natuurlijk van deze cocktail mag gaan genieten!

Er is een Cocktail Magic show voor elke gelegenheid

Cocktail Magic verzorgt shows met en/of zonder alcohol en zijn dus bij uitstek geschikt voor iedere gelegenheid. Wij kunnen zelfs werken met groenten en ranja, dus ook in bijvoorbeeld een winkelcentrum ,of basisschool zeer geschikt.

Neem gerust contact met ons op voor informatie omtrent uw evenement. Wij bespreken dan graag uw wensen en de mogelijkheden met u.

Meer dan alleen een unieke show!

Natuurlijk vergeten we ook niet om de gasten te verwennen met overheerlijke verse shotjes. Gemaakt met opzwepende muziek, 10 of meer shotglaasjes tegelijk, magic en natuurlijk met het nodige gooi- en smijtwerk!!! Al onze cocktails zijn zowel met als zonder alcohol te maken, dus leuk en geschikt voor jong en oud!

Houd er wel rekening mee dat de magic en show belangrijker is dan de drank, wij schenken niet onbeperkt drankjes voor uw gasten.