• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Kinder verjaardag

Kinder feestje!!!!!!!!
Heeft de jarige Job of Jet altijd al een prinses, superheld, piraat of ander personage willen ontmoeten? Wij van ANERVO Entertainment zorgen ervoor dat zijn/haar droom werkelijkheid wordt met onze artiesten. Zij zullen deze feestelijke dag nog specialer maken.

De kinderen kunnen samen met een echte prinses zingen, dansen en leuke activiteiten doen, of samen met een stoere superheld hun superkrachten gebruiken om de wereld te redden, met een echte piraat een schat gaan zoeken, of of of of.......Niets is te gek.
Ook kunnen zij met hun favoriete karakter op de foto gaan. Onze artiesten komen 1 uur met begeleiding van een kindermeisje.
Natuurlijk zijn meerdere personages tegelijkertijd te boeken (of juist wat later)


Uiteraard hebben wij ook een te gekke kinder fissa.

Van kleine huisfeestjes tot grote zaal feesten voor bijna elk budget! Een geheel verzorgd kinderfeestje van schminken tot poffertjes en suikerspinnen en van ballooning tot kinder disco en dansen!

Ook kunnen wij een mooie verjaardags tafel voor u maken in de stijl die uw kind graag wil (denk aan bijvoorbeeld een Ajax tafel, Eenhoorn tafel, Superhelden tafel, Piraten tafel, etc.).

Neem gerust via onderstaand formulier contact met ons op voor meer info, prijzen en ideeën, en wij reageren zo snel mogelijk.
kinder fissa, kinder verjaardag vieren, kinder verjaardag entertainment, superhelden op je verjaardag, prinsessen op je verjaardag, piraten op je verjaardag, kinder clown, ballonnen clown, kinder schminken, kinderfeestje, kids party, kinder disco, piratenfeestje, prinsessenfeestje, superhelden feestje, spiderman op je verjaardagsfeestje,