Kasteel Wijenburg Echteld

Vier Uw Feest of Bruiloft in Kasteel Wijenburg te Echteld met Anervo Entertainment

Stap binnen in de betoverende wereld van Kasteel Wijenburg, gelegen in het pittoreske Echteld, en ervaar de magie van een onvergetelijk feest. Dit historische kasteel, omgeven door weelderige tuinen en doordrenkt met eeuwenoude charme, vormt de perfecte achtergrond voor uw feest of bruiloft. Samen met Anervo Entertainment garanderen wij dat uw speciale dag niets minder dan sprookjesachtig wordt.

Kasteel Wijenburg biedt een scala aan mogelijkheden voor uw evenement. Of u nu droomt van een intieme ceremonie in de prachtige Ridderzaal of een grootse receptie in de romantische tuin, dit kasteel heeft het allemaal. Elk detail is met zorg ontworpen om uw dag perfect te maken, van de sfeervolle verlichting tot de weelderige bloemendecoraties.

Anervo Entertainment tilt uw evenement naar een hoger niveau met hun expertise in het creëren van onvergetelijke ervaringen. Met een breed scala aan diensten, variërend van live muziek en DJ’s tot verbluffende licht- en geluidssystemen, zorgen zij ervoor dat elk moment van uw feest adembenemend is. Hun professionele team werkt nauw samen met u om uw visie tot leven te brengen, waardoor elke seconde van uw viering speciaal wordt.

Het samenspel tussen de majestueuze ambiance van Kasteel Wijenburg en de hoogwaardige entertainmentoplossingen van Anervo Entertainment zorgt voor een evenement dat uw gasten nog jaren zal bijblijven. Geniet van de koninklijke behandeling terwijl u en uw gasten dansen onder de sterren, omringd door de tijdloze pracht van een echt kasteel.

Laat uw dromen werkelijkheid worden en creëer blijvende herinneringen door uw feest of bruiloft te vieren bij Kasteel Wijenburg in samenwerking met Anervo Entertainment. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stappen naar uw sprookjesachtige dag te zetten.

Kasteel Wijenburg 

Voorstraat 2

4054 MX Echteld 

 0344 - 641 859 

info@kasteelwijenburg.nlInformatie / prijsaanvraagOnze DJ Anton heeft hier in 2024 op Bruiloftsfeest gedraaid
Onze DJ Marcel heeft hier in 2024 op Bruiloftsfeest gedraaid
Onze DJ William heeft hier in 2023 op Bruiloftsfeest gedraaid

Gratis bedrijfsvermelding op onze website? Contact ons nu!