• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Bedrijfsfeest DJ en Drive in Show

Bedrijfsfeest

Over een spetterend bedrijfsfeest wordt vaak nog jaren nagepraat. Pak je dit goed aan? Dan draagt dit bij aan de onderlinge sfeer, en aan jouw populariteit als werkgever. Op meerdere fronten is een geslaagd feest dus een goede investering! Bij Anervo Entertainment zorgen we voor een onvergetelijk personeelsfeest dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

 

Wat voor een feest moet het worden?

Om te beginnen denk je natuurlijk na over wat voor soort feest je graag zou willen. Bij Anervo Entertainment is geen wens te gek. Wij zorgen ervoor dat alle elementen tot in de puntjes geregeld zijn, van het welkomstdrankje tot aan het entertainment. Behalve voor een bedrijfsfeest op maat, kun je ook kiezen voor één van onze bewezen succesnummers: De Drive in Show.

Alles kan bij Anervo Entertainment! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een feest met een DJ of een Drive in Show. Ook hierbij zijn de mogelijkheden enorm. Met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, rookmachines, beamers en dansers of danseressen geef je de Drive in Show net dat beetje extra. Ook kun je van tevoren aangeven welke muziekstijl de dj moet draaien.

Extra onderdelen voor een knalfeest

De bedrijfsfeesten die wij organiseren, staan altijd garant voor een onvergetelijke avond. Wil je nog nét een stapje verdergaan? Dan kun je jouw feest nog uitbreiden met verschillende extra's, zoals:
* Halen/brengen per limousine
* Een Cocktail Magic show
* Levende standbeelden
* Look a likes
* Vuurdanseres
* Photobooth
* Bier-, wijn-, of rumproeverij
* Themafeest

Waarom juist bij Anervo Entertainment?

Bij Anervo Entertainment weten we hoe we een feestje moeten bouwen. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw personeelsfeest te laten slagen. De basis hiervoor is altijd goed en persoonlijk contact vooraf. Zo ontdekken wij wat jouw wensen zijn, en weet jij precies wat je van ons mag verwachten. Onze werkwijze zorgt voor de geweldigste feesten, zonder vervelende verrassingen op de avond zelf of achteraf. 

Contact ons vandaag nog per Whatsapp, e-mail of vul onderstaand contactformulier in en we gaan voor je aan de slag!
Caribbean Party

bedrijfsfeest nijverdal zwolle deventer almelo hengelo zutphen overijssel gelderland drente, bedrijfsfeest drive in show, bedrijfsparty, personeelsfeest, bedrijfs evenement, bedrijfs kerstborrel, nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsreceptie, huldiging, bedrijfsevent, vrijmibo, sinterklaasviering, bedrijfsfeest organisatie organiseren