Bedrijfsfeest DJ - Drive in Show

Bedrijfsfeest

Over een spetterend bedrijfsfeest wordt vaak nog jaren nagepraat. Pak je dit goed aan? Dan draagt dit bij aan de onderlinge sfeer, en aan jouw populariteit als werkgever. Op meerdere fronten is een geslaagd feest dus een goede investering! Bij Anervo Entertainment zorgen we voor een onvergetelijk personeelsfeest dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Wat voor een feest moet het worden?

Om te beginnen denk je natuurlijk na over wat voor soort feest je graag zou willen. Bij ons is geen wens te gek. Wij zorgen ervoor dat alle elementen tot in de puntjes geregeld zijn, van het welkomstdrankje tot aan het entertainment. Behalve voor een bedrijfsfeest op maat, kun je ook kiezen voor één van onze bewezen succesnummers: De Drive in Show.

Alles kan bij Anervo Entertainment! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een feest met een DJ of een Drive in Show. Ook hierbij zijn de mogelijkheden enorm. Met bijvoorbeeld een verlichte dansvloer, rookmachines, beamers en dansers of danseressen geef je de Drive in Show net dat beetje extra. Ook kun je van tevoren aangeven welke muziekstijl de dj moet draaien.

Extra onderdelen voor een knalfeest

De bedrijfsfeesten die wij organiseren, staan altijd garant voor een onvergetelijke avond. Wil je nog nét een stapje verdergaan? Dan kun je jouw feest nog uitbreiden met verschillende extra’s, zoals:

* Halen/brengen per limousine
* Een Cocktail Magic show
* Levende standbeelden
* Look a likes
* Vuurdanseres
* Photobooth
* Bier-, wijn-, of rum proeverij
* Themafeest

Waarom juist bij Anervo Entertainment?

Wij van Anervo Entertainment weten we hoe we een feestje moeten bouwen. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw personeelsfeest te laten slagen. De basis hiervoor is altijd goed en persoonlijk contact vooraf. Zo ontdekken wij wat jouw wensen zijn, en weet jij precies wat je van ons mag verwachten. Onze werkwijze zorgt voor de geweldigste feesten, zonder vervelende verrassingen op de avond zelf of achteraf. 

Contact ons vandaag nog per Whatsappe-mail of ga naar ons contactformulier en we gaan voor je aan de slag!Onze meest geboekte Drive in Shows voor bedrijfsfeesten

LET OP, FOTO'S ZIJN VOORBEELDEN VAN ONZE DRIVE IN SHOWS
U kunt hier geen rechten aan ontlenen
U krijgt de Drive in Show die op uw datum beschikbaar is