Bakhuus Hellendoorn

Bakhuus Hellendoorn: De Intieme Feestlocatie in het Hart van Hellendoorn

Op zoek naar een intieme en gezellige feestlocatie in Overijssel? Ontdek het Bakhuus in Hellendoorn! Gelegen te midden van het mooie dorpscentrum en omgeven door rust en sereniteit, biedt het Bakhuus een unieke setting voor kleine feesten en bijeenkomsten. Of je nu een verjaardag, jubileum, familiereünie of kleinschalig bedrijfsfeest wilt vieren, het Bakhuus staat klaar om jouw speciale gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Het Bakhuus in Hellendoorn straalt warmte en gezelligheid uit, perfect voor intieme feesten. Met zijn knusse interieur, sfeervolle verlichting en huiselijke ambiance biedt het Bakhuus een unieke en intieme sfeer die jou en je gasten direct omarmt. Of je nu kiest voor een informele borrel, een gezellige barbecue of een intiem diner, het Bakhuus biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring.

Wat het Bakhuus nog specialer maakt, is de mogelijkheid om jouw feest naar een hoger niveau te tillen met de professionele diensten van Anervo Entertainment. Als vooraanstaand entertainmentbedrijf in Overijssel staan zij bekend om hun ervaren DJ's, live muziekoptredens en unieke entertainmentconcepten. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle achtergrondmuziek, een swingende DJ die de dansvloer doet oplichten, of live muzikanten die zorgen voor een betoverende sfeer, Anervo Entertainment heeft alles in huis om jouw feest bij het Bakhuus tot een onvergetelijk succes te maken.

Met de toevoeging van Anervo Entertainment wordt jouw feest bij het Bakhuus gegarandeerd een succes. Hun professionele team werkt nauw met je samen om een entertainmentprogramma op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en de intieme sfeer van het Bakhuus. Of je nu kiest voor een relaxte achtergrondmuziek of een spetterende feestavond, Anervo Entertainment zorgt voor de perfecte muziek en entertainment om jouw feest naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, als je op zoek bent naar dé ideale feestlocatie voor een intiem feest in Hellendoorn, Overijssel, is het Bakhuus de perfecte keuze. Met zijn warme sfeer, gezellige ambiance en de professionele diensten van Anervo Entertainment, is het Bakhuus de ideale plek om jouw speciale gelegenheid te vieren. Neem vandaag nog contact op met het Bakhuus en laat ons samen met Anervo Entertainment jouw droomfeest werkelijkheid maken.

Bakhuus Hellendoorn

Dorpsstraat 12

7447 CR Hellendoorn

0548 - 656 127

Tbakhuushellendoorn@hotmail.comInformatie / prijsaanvraagOnze DJ E! heeft hier in 2023 op een verjaardagsfeest gedraaid.
Onze Feest Adviseur heeft hier in 2023 2x een feestje met buffet gearrangeerd.


Gratis bedrijfsvermelding op onze website? Contact ons nu!