Wilfried Wildschwein

Wilfried Wildschwein

 

Wilfried Wildschwein: Een Unieke Beleving op Jouw Feest

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, Oktoberfest, verjaardag, tentfeest, apres ski party of ander evenement organiseert, Wilfried Wildschwein is dé entertainer die jouw feest naar een hoger niveau tilt. Met of zonder zijn  Drive In Show biedt Wilfried een unieke beleving die je gasten nog lang zullen herinneren. Met zijn Nederlandstalige liedjes (bewerkingen van Deutsche Partyknallers) wordt het een topfeest/

Een Feest met Persoonlijkheid: Wilfried Wildschwein

Wilfried Wildschwein is geen doorsnee artiest; hij is een entertainer met charisma, energie en een ongekende passie voor feesten. Zijn optreden past zich naadloos aan de sfeer en wensen van het moment aan, waardoor elk feest een persoonlijk tintje krijgt.

Drive In Show: De Perfecte Muzikale Omlijsting

Voor wie op zoek is naar de perfecte muzikale omlijsting, biedt Wilfried Wildschwein ook zijn Drive In Show aan voor een avondvullend feest. Uitgerust met state-of-the-art apparatuur en een uitgebreid repertoire aan muziekgenres, zorgt de Drive In Show voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Variatie in Muziek: Van Klassiekers tot Top 40 Hits

Of je nu een liefhebber bent van Feest muziek, schlagers, klassieke hits, swingende tunes of de nieuwste Top 40-hits, Wilfried Wildschwein zingt en draait het allemaal. De veelzijdigheid van zijn muziekselectie garandeert dat elk publiek, ongeacht leeftijd of voorkeur, volledig opgaat in de feestvreugde.

Energieke Interactie: Wilfried Wildschwein betrekt Iedereen bij het Feest

Wat Wilfried Wildschwein onderscheidt, is zijn vermogen om jong en oud te betrekken bij het feestgedruis. Met een brede glimlach en onuitputtelijke energie creëert hij een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich kan laten gaan.

Partnerschap met Anervo Entertainment

Anervo Entertainment is trots op de samenwerking met feestbeest Wilfried Wildschwein. Zijn aanwezigheid in ons portfolio benadrukt onze inzet om buitengewone ervaringen te creëren voor uiteenlopende evenementen. Of het nu gaat om een intieme bedrijfsbijeenkomst, een bruisend jubileumfeest, verjaardag, bruiloft, tent feest of een grootschalig publieksevenement, Wilfried Wildschwein voegt gegarandeerd een onvergetelijk element toe aan de gebeurtenis.

Contacteer dus nu Anervo Entertainment voor een Onvergetelijk Feest

Kortom, Wilfried Wildschwein biedt meer dan alleen entertainment; hij biedt een ervaring. Of je nu kiest voor de Drive In Show of als feestzanger, met Wilfried Wildschwein wordt jouw evenement een gegarandeerd succes. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest met Wilfried Wildschwein!

 

Feest gegarandeerd!

 

Niet verder zoeken, gewoon Wilfried Wildschwein boeken voor een mooie prijs op basis van inprik op professionele apparatuur of met eigen Drive in Show
Voor meer informatie of boekingen, contact ons dan vandaag nog per Whatsappe-mail of ga naar ons contactformulier en Wilfried Wildschwein gaat er een geweldig feest van maken.


Duur Prijs Geluid
Meerdere setjes met Drive in Show, avondvullend. vanaf €995 excl. reiskosten en btw Inclusief tot 250 personen
Setje 30 minuten vanaf €350 excl. reiskosten en btw Exclusief
Setje 30 minuten vanaf €495 excl. reiskosten en btw Inclusief tot 250 personen
2x setje van 30 minuten met max 30 minuten pauze vanaf €450 excl. reiskosten en btw Exclusief
2x setje van 30 minuten met max 30 minuten pauze vanaf €595 excl. reiskosten en btw Inclusief tot 250 personen