• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Sinterklaas en Pieten op huisbezoek

Sint en Pieten bij u thuis?

Sinterklaas en zijn Pieten komen ook dit jaar graag bij u thuis op bezoek. Vanaf de aankomst in Nederland halverwege november komen zij tot en met 5 december dagelijks bij de mensen thuis om van uw Sinterklaasfeest een echte happening te maken. Ze komen even wat strooien en delen graag de cadeautjes uit aan iedereen, natuurlijk kunnen de kleine kinderen bij Sinterklaas op schoot en leest de Sint graag voor uit zijn "grote boek" met positieve en ook een beetje de negatieve verhaaltjes over de kinderen (en ouders!)

Een liedje zingen? Ook dat hoort erbij natuurlijk, nog even handjes schudden en de Sint en zijn Pieten gaan weer op weg naar het volgende adres.

 

Pieten op bezoek?

De Sint is altijd erg druk, maar Pieten zijn er genoeg!
Ook zij komen graag bij u thuis en maken een goede en echte indruk op de kinderen, even wat pepernoten en wat cadeaus uitdelen (ca. 15 minuten) en nog even een selfie en een handje en ze gaan weer.

De korte tijd dat ze er zijn is voor de kinderen zeer indrukwekkend en verbazen en voor ze het in de gaten hebben is het alweer over, en hebben ze zeker genoten en zullen blij en verrast zijn door deze korte maar gezellige guerilla actie.

U kunt geheel vrijblijvend de prijs en verdere informatie aanvragen via onderstaand contactformulier (bellen mag ook natuurlijk)