• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Caribisch Themafeest

Heeft u altijd al een heerlijk zomers feest willen geven, waar uw gasten zich in Caribische sferen kunnen wanen? Weet u alleen niet hoe u zo’n feest het beste kunt geven? Dan is ons compleet georganiseerde Caribisch Themafeest echt iets voor u!

Entree

Wanneer uw gasten arriveren op het feest, dan staat er (indien mogelijk) bij de ingang gelijk een warme verrassing te wachten; een heuse vuurspuwer! Deze professionele vuurspuwer zal zijn/haar kunsten graag aan uw gasten demonstreren. En bij ons feest is er geen chagrijnige en strenge, maar juist een humoristische beveiliger aanwezig. Hij vermaakt graag uw gasten met leuke trucjes en grapjes, terwijl ze wachten om naar binnen te gaan.

Na deze spetterende ontvangst worden de gasten ontvangen in een prachtige aangeklede zaal, zodat de sfeer van een gezellig Caribisch feestje gelijk aanwezig is! Dames in gepaste kledij zorgen voor een heerlijke Cocktail Ontvangst. Voor de gasten die liever geen alcohol nuttigen, zijn er ook mocktails. Zo kan iedereen optimaal genieten van de Cocktail Ontvangst! De DJ draait al goede muziek, zodat uw gasten al swingend een plekje kunnen zoeken in de aangeklede zaal.

Show

Allereerst een welkomstwoord voor iedereen, daarna barst het Caribisch Themafeest echt los! De Limbo Show wordt door dames en heren in bijpassende kledij gegeven, dit brengt gelijk zoveel energie mee dat uw gasten zelf ook meedoen voordat u er erg in heeft! Voor de beste limbo danser(es) is er zelfs een fantastische prijs te winnen! De aanvulling voor deze spectaculaire Limbo Show, is een kleine vuurshow.

Na het dansen van de limbo kunnen de voetjes van de vloer, want de DJ draait nog steeds heerlijke plaatjes om het Caribische gevoel vast te houden. Blijft u liever even aan de kant zitten? Dan is er Table Magic; deze tafel goochelaar doet al rondlopend langs de verschillende tafels onverklaarbare trucs, waardoor Table Magic een nieuw begrip wordt voor uw gasten.

Cocktail of Rum?

Heeft u ondertussen dorst gekregen van al het dansen en feesten? Dan hebben we heerlijke drankjes bij onze Cocktail Bar en Rum Bar! Gaat u voor een smaakvol glas rum? Of voor een heerlijke cocktail? Onze Cocktail Bar en Rum Bar heeft voor iedere gast wel wat wils, waardoor de dorst lessen een extra feestje wordt.

Show

Het slotstuk van het programma is aangebroken: de Samba Show! De samba danseressen en samba dansers laten in dit geweldige optreden zien wat ze kunnen, en zorgen ervoor dat uw gasten al gauw mee doen! De Samba Show is een prachtige Caribische afsluiting, de rijkversierde kostuums en soepele danskunsten zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Uw gasten hebben na afloop de mogelijkheid om foto’s te laten maken door onze of uw fotograaf (selfies zijn uiteraard toegestaan), zodat er nog lang nagenoten kan worden. De DJ draait tot het einde de heerlijkste Caribische plaatjes, waardoor u een feest heeft gegeven waar uw gasten nog een hele tijd over zullen spreken!

Bent u enthousiast geworden over een Caribisch Thema Feest?
Neem dan contact met ons op om de prijs en locatie mogelijkheden te bespreken! Of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.

Prijs indicatie €75,- per persoon*, minder budget? Geen probleem, in overleg is veel mogelijk.
Heeft u geen feest locatie? Wij hebben door het hele land prachtige locaties, van eenvoudige zaal tot kasteel en van schip tot trein, kortom….alles is mogelijk.

NOG MEER Caribbean plezier?

Rum, cocktails, samba danseressen en magie, het kan gewoon niet beter. Of toch? Zeker wel, want je kan het Caribbean themafeest uitbreiden voor nog meer plezier! Hieronder geven we je een aantal mogelijkheden:

Salsa dans workshop
Erg leuke, eenvoudige en leerzame korte activiteit, uw gasten komen gelijk in de stemming om “Caribbean Style” te gaan dansen.
Deze salsa workshop is voor iedereen ongeacht dans niveau geschikt. Prijs is in overleg.

Vuurdanseres
Meer passie en vuur? Huur dan Petra, onze vuurdanseres in! Petra wacht je gasten buiten op 30 minuten voor aanvang en 30 minuten na aanvang. Zo kan je je niet alleen goed voorbereiden op een spannende avond, maar ook écht nagenieten! De vuurdanseres kost je €450, exclusief btw en reiskosten (€0,45 per km. af Zutphen v.v.).

Artiesten
Wil je graag een bekende zanger of zangeres op je Caribbean Themafeest? Ook dat kan geregeld worden, prijzen hiervoor zijn in overleg.

Catering
Vanzelfsprekend kunnen wij ook de gehele catering verzorgen, natuurlijk in Caribbean stijl.

Photobooth

Wij hebben ook de beste photobooths waar uw gasten onbeperkt (jawel onbeperkt) foto's kunnen maken en direct kunnen uitprinten.
Wij hebben 3 verschillende photobooths en prijzen hiervoor zijn in overleg.

Idee
Wat dacht u van verse kokosnoten die ter plekke geopend worden? Of een kruiwagen met ijsgekoeld Caribische bieren? Of schaafijs? We hebben ook nog andere leuke en verrassende ideeën. Prijzen hiervoor zijn in overleg.

*prijs is voor 100 tot 200 personen, er is een minimum facturatie van 50 personen. Meer of minder personen? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.caribisch themafeest, caribisch thema feest, caribisch feest, caribbean party, caribbean feest, caribische feestavond, caribisch carnaval, caribbean carnaval, samba danseres, samba danseressen, samba danser, samba dansers, samba dansen, samba feest, salsa danseressen, salsa danseres, salsa danser, salsa dansers, samba feest, samba themafeest, salsa themafeest, salsa feest, photobooth