• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Dania Schopman

 

Over Dania Schopman

Dania Schopman heeft ondanks haar jonge leeftijd al best veel heftige momenten in haar leven meegemaakt. Nadat ze bij toeval het nummer ‘Stille dromen’ van Laura Lynn hoorde pakte deze tekst haar gelijk. Ze dacht meteen aan haar twee vriendinnen én haar opa die overleden zijn. Dania ging vervolgens naar haar oma en begon het lied voor haar te zingen. Haar oma werd erg emotioneel en begon te huilen. Dat gaf Dania de doorslag om naar producer Roy Otters te gaan om een nieuwe muziekband te laten produceren en de single op het Rood-Hit-Blauw label uit te laten brengen.

In ‘Op een dag’ bezingt de talentvolle zangeres uit Diepenveen de dag waarop ze haar dierbaren weer mag zien. ‘Dan hoop ik dat we weer kunnen lachen en plezier met ze kan beleven. Het verdriet dat ik heb gehad is me niet in de koude kleren gaan zitten. Het verlies van één van m’n vriendinnen die door een zwaar ongeluk om het leven kwam hakte er best in. Een tijdje later besloot een andere vriendin zichzelf van het leven te beroven. Met m’n opa had ik een ontzettend goede band. Ik deelde alles met hem. Ik weet zeker dat hij trots op me is. Bovendien denk ik, dat het nummer in deze tijd, door veel mensen gewaardeerd zal worden’, meent Dania.

De versie van Dania heeft een Keltische uitstraling. Dat was ook precies de bedoeling. Naast zingen geniet ze erg van dansen op muziek uit ‘Lord of the Dance’. Volgens haar hoor je die geluiden bijna nergens meer. In de clip zie je bovendien twee doedelzakspelers die het plaatje compleet maken.

Duur Prijs Geluid
30 minuten vanaf €225,- exclusief


Dania Schopman zangeres boeken, Dania Schopman voor je feest, optreden van Dania Schopman op jouw evenement, Dania Schopman bij Anervo Entertainment organisatiebureau uit Nijverdal