DJ Mister Jones

Jouw feest wordt omgetoverd tot een superfeest en DJ Mister Jones heeft ook nog eens 30 jaar ervaring! Als 16-jarige ben ik Amsterdam begonnen als DJ op kleine feestjes en in m'n studententijd doorgegroeid tot het organiseren van grote feesten in zalen als Odeon, Bayside Beach Club en Escape. In die tenten ook regelmatig gedraaid. Nu alweer ruim 10 jaar een professionele drive-inn show.

Gegarandeerd zorg ik voor de leukste muziek op jouw feest, bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Of het nu gaat om 60's, 70's, een leuke 80's party, de muziek van nu of misschien wel Nederlandstalig, R&B of house; het kan allemaal en het wordt zeker swingen op jouw party. Ik kom daarnaast ook nog bij je langs met professioneel licht en geluid.

DJ Mister Jones is multifunctioneel inzetbaar met meer dan 30 jaar ervaring en heeft daarom alle feestjes intussen wel gehad.

Geen genre waar hij niet in thuis is. Bekende hits uit de 70, 80 en 90's mengen zich met de hedendaagse sound en feeststampers. Met deze afwisseling is geen
enkele set hetzelfde.

DJ Mister Jones is voor elk feestje geschikt en zoals hij zelf zegt: “Ik sta er niet voor mijzelf maar voor de gasten". Al 30 jaar ervaring in het vak en nog lang niet uitgedraaid Niets is te gek, alles kan en mag!

DJ Mister Jones is een echte allrounder en zeer geschikt voor verjaardagen en bruiloften of gewoon een top avond in een café

DJ Mister Jones is met Drive in Show al te boeken vanaf €425,- All inDJ Mister Jones kan je boeken voor:


Referenties