• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Sweet Sixteen

Het is zover, een Sweet Sixteen Party, hoe pak je dat aan zonder amateuristisch over te komen en zonder hé mam of nee pap...... Heel eenvoudig, laat ons dat regelen.

Het kan niet te gek gaan, wat dacht de jarige van een ritje met een limousine (uiteraard in gala jurk of pak) en bij aankomst staan de gasten al te wachten bij de rode loper, nog even een paar persfoto's en interview, Eerst naar binnen waar de portier je controleert en de gekste dingen uit je zakken of tasje haalt, hilariteit alom, en dan gaat het los, De DJ draait al de beste muziek vanuit zijn Drive in Show, de mocktails staan al klaar en een heuse danseres (met of zonder slang) geeft free style dans les en doet zelf even showtje natuurlijk. Vanzelfsprekend worden de hapjes en drankjes door serveersters (m/v) steeds rond gebracht, Tussendoor komt er nog een tafelgoochelaar die een ieder zal verbazen met zijn trucjes. En wie komt daar binnen? Jazeker een ras echte zanger of zangeres die nog even een performance geeft waar iedereen de zojuist gegeven dans les zelf kan gaan proberen.

Natuurlijk kan dit ook veel kleinschaliger voor je Sweet Sixteen Party, We kunnen bijna voor elk budget wel wat fixen.
Laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen, vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat budgettair mogelijk is (vrijblijvend uiteraard)
sweet sixteen party, sweet 16 party, sweet sixteen feestje, sweet 16 feestje, meidenfeestje, jongensfeestje, feest voor 16 jarige