• De mooiste feesten
  • De beste party's
  • De leukste events
  • Geweldig entertainment
  • Veilig en vertrouwd

Gin & Tonic Workshop


Gin & Tonic Workshop

Minimaal 10 personen
Duur 3,5 uur
Onze specialist komt op gekozen locatie
2 jenevers
8 gins en 6 tonics
Vodka
Mocktails
Zelf 3 cocktails maken

Onze  Gin & Tonic workshop lijken op onze proeverijen maar deze zijn uitgebreider en iets anders opgebouwd. Bij onze Gin & Tonic workshop, wordt er net als bij de Gin & Tonic proeverij vertelt over de jenevers, gins en tonics. Hierbij wordt ingegaan op het ontstaan van ze, de verschillende smaken, de verschillende soorten en wat er allemaal mogelijk mee is.

Verder wordt er aandacht besteed aan een stuk over cocktails. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de klassieke cocktail Moscow Mule, de Collins of de Sex on the Beach. Onze specialist zal u vertellen hoe ze bedacht zijn, en waarom de smaken juist zo goed samen gaan in deze cocktails. Inmiddels is er een opkomst van de zogenaamde alcoholvrije cocktails, mocktails, en uiteraard komen deze ook aan bod. Hierbij kunt u denken aan dranken die opgebouwd zijn uit bijvoorbeeld sappen of frisdranken, siropen, fruit en specerijen en kruiden.

Hierna is het tijd om zelf maar eens aan de slag te gaan. U wordt uitgenodigd om zelf te kijken welke smaken u lekker vindt en wat u zelf graag zou willen drinken. Per persoon is er de mogelijkheid om 3 cocktails te maken. U kunt zelf kiezen of dat bijvoorbeeld een Gin & Tonic is, een cocktail of een mocktail. Onze specialist zal u hierin begeleiden en u inspiratie geven op basis van wat u lekker vindt. Van uw gemaakte creatie mag u daarna uiteraard uitgebreid genieten.

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan nodigen wij u graag uit om het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om u te informeren over de kosten en te overleggen wat uw wensen precies zijn.G&T workshop, Gin en Tonic workshop, maak je eigen gin en tonic, maak je eigen G&T wat is gin, wat is tonic, wat is gin tonic, hoe maak je een gin en tonic, G&T perfect serve, Gin en Tonic perfect serve